Агенция за недвижими имоти Младост

Агенция за недвижими имоти Младост изпълва живота на клиентите си с удовлетворение и радост. С наша помощ вие ще откриете своя нов, приветлив дом в желаното от вас населено място. В агенция Младост работят брокери с голям опит и професионализъм. Ако търсите да наемете или закупите имот, ние сме точното място за вас.
Богато разнообразие от оферти!
          Не е никак лесно да се избере ново жилище. Затова ви е нужна нашата помощ. Предлагаме ви богато разнообразие от оферти за закупуване или отдаване под наем на къщи, апартаменти, парцели, офиси, магазини и други видове имоти. Предложенията ни за нов дом, офис, магазин или парцел са актуални и предварително обстойно проверени.
Коректно отношение.

          Ние ви представяме имота с неговите позитиви и негативи, защото коректността към клиентите ни е висша ценност, която стриктно съблюдаваме в работата си. Снимките, които публикуваме на офертите, са реални. Целта ни е да видите колкото се може повече от имота още от визуалния материал, който представяме.

СЪВЕТИ ЗА КУПУВАНЕ НА ИМОТ - ПРИ РАБОТА С ДОКУМЕНТИ

Закупуването на недвижим имот е съпътствано с редица документи, поради което е от изключителна важност купувачът да се довери на опитен брокер, адвокат или консултант по продажба или наемане на имоти. Тези лица притежават опит и ще ви бъдат ценни пътеводители в цялостния процес при извършване на продажбата или наемането на имота.

Функцията на брокера и адвоката е жизненоважна за преодоляване на възникване на евентуални проблеми от финансов характер

      Спестяването на финанси от услугите на брокер или адвокат понякога води до доста негативни последици, тъй като мащабна сделка като закупуване на апартамент, къща, парцел, офис и др. или тяхното наемане включва значителна сума финансови ресурси.

В случай че има някаква неизправност при окончателния договор или имотът се окаже с наследници, които не са били предупредени за реализиране на сделката по покупко-продажба или имотът е бил преди това обект на кредитиране и това води до изплащане на кредита от новия собственик, ако купувачът не се е доверил на услугите на опитен брокер или адвокат, това може да му причина значителни финансови проблеми. Работата на брокера и адвоката са една своеобразна застраховка за вашата финансова инвестиция.

Затова ролята и функциите, които правното лице и брокерът изпълняват не трябва да бъде подценявана или игнорирана.

 СЪВЕТИ ЗА КУПУВАНЕ НА ИМОТ - ПРИ  ИЗБОРА НА ИМОТ

      Покупката на недвижимо имущество е стъпка, която рано или късно всеки човек поема. Закупуването на апартамент, къща, офис или парцел е процес, който изисква известно време на проучване. За целта е добре първо да споделите желанието си за станете собственици на ново жилище със своите роднини и приятели, които вече са преминали през цялостния процес. От тях можете да получите ценни съвети, които впоследствие да ви помогнат, когато започнете да проучвате различни имоти, предлагащи се на пазара.

Търсенето е по-голямо от предлагането

      Характерно за покупко-продажбата на недвижими имоти е, че купувачите са повече от продавачите т.е. желаещите да се сдобият с ново недвижимо имущество са повече от хората, които го предлагат и продават. Това важи най-осезаемо за големите градове в България като София, Пловдив, Варна и Бургас. Този факт донякъде оскъпява цените на имотите, тъй като търсенето е по-голямо от предлагането. Пазарът на недвижими имоти бележи градивен успех в последните години. Затова намирането на имот с приятна локация, по-достъпна цена и по-голяма площ е задача, която не е лесно изпълнима, особено ако търсите желания бъдещ имот сами без помощта на агенция за недвижими имоти.

Локацията на имота е от съществено значение

 

Седем основни грешки на купувача на недвижими имоти!

За първи път от вратата не може да се очаква да знаете всички правила. Но има някои често срещани погрешни стъпки, които купувачите на жилища за първи път правят, които е лесно да се избегнат.


1. Не управлява емоциите

Без значение колко хора ви предупреждават да извадите емоцията от процеса, ако ще купувате първия си дом, ще изпитате емоции. Много от тях. Наивно е да очакваме да прекъснем решението, което е толкова лично.

Но можете да държите емоциите си под контрол и трябва, ако искате да сте сигурни, че не се възползвате от тях и така ще можете да забележите проблеми и рискове, преди да купите.

Опитайте да се облегнете на приятел или трета страна, за да ви помогне да останете обективни и да озвучите мислите си. И ако се влюбите в къща от пръв поглед (това се случва), не пренебрегвайте този малък глас в главата си, който ви напомня да направите старанието си, ако искате да прекарате остатъка от живота си с нея.

Прочетете финия шрифт, дори да сте заслепени от опаковката.

Запомнете: това е огромна покупка. Прочетете целия фин печат, дори и да сте заслепен от опаковката.

 2. Разтягане на бюджета твърде далеч

Агенция за недвижими имоти

Main menu bg-BG